Alba… Sessió de boudoir

La paraula Boudoir és d’origen francesa i es pot traduir com a “tocador”, o “habitació privada de la dona”. Actualment el terme “Boudoir” també pot ser atribuït a un gènere de la fotografia que està molt de moda en molts països i en el nostre cada cop es una sessió més sol·licitada.
Les sessions de boudoir consisteixen en un reportatge fotogràfic per a resaltar la bellesa de la dona d’una manera natural, íntima, treient el seu costat més sensual, glamurós i artístic. L’idea més extensa és la de fer un regal especial i inoblidable per a sorprendre a la teva parella abans de donar el si vull, però també és perfecte per a qualsevol ocasió especial, aniversaris, Sant Valentí o per a regalar-te a tu mateixa perquè estàs estupenda.
Les sessions són totalment personalitzades i ens adaptem al teu estil per a que et sentis lo més còmoda possible.
El reportatge no te perquè ser exclusiu d’elles, ells també poden treure el seu costat més sensual i atractiu o inclús en parella si aixi us sentiu més còmodes.
Posa’t en contacte amb nosaltres i t’expliquem tot el funcionament per a treure el teu costat més sweet.

Aquí us deixem amb una sessió que vam realitzar juntament amb la Sandra Pino per a l’Alba a la suite del hotel Nastasi & spa de Lleida.  sesión de boudoirsesión de boudoirsesión de boudoirsesión de boudoirsesión de boudoirsesión de boudoirsesión de boudoirsesión de boudoirsesión de boudoirsesión de boudoirsesión de boudoirsesión de boudoirsesión de boudoirsesión de boudoirsesión de boudoirsesión de boudoir

No hay comentarios

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

You might also like