Jordi+Anna… Boda al Mas Can Ferrer, Arbúcies

Avui us mostrem la boda de l’Anna i el Jordi, celebrada a Mas Can Ferrer, Arbúcies.
Ens agrada conèixer les històries de les nostres parelles… Com es van conèixer, qui va donar el primer pas… I sincerament, No deixeu de sorprendre’ns!
Una preciosa boda emmarcada amb els colors del Parc natural del Montseny. No us explicarem la seva història, no perquè no ens hagi captivat, sinó perquè és una cosa que no ens pertany. Només us podem dir que la seva història ja estava escrita des de fa molt temps, i el destí capritxós només va fer que es trobessin. Una d’aquestes parelles que es parlen amb la mirada, que es complementen i que estem segurs que tot i que les dificultats que els pugui presentar la vida les superaran amb creixes, com ja han fet. 

Boda en Mas Can FerrerBoda en Mas Can FerrerBoda en Mas Can FerrerBoda en Mas Can FerrerBoda en Mas Can FerrerBoda en Mas Can FerrerBoda en Mas Can FerrerBoda en Mas Can FerrerBoda en Mas Can FerrerBoda en Mas Can FerrerBoda en Mas Can FerrerBoda en Mas Can FerrerBoda en Mas Can FerrerBoda en Mas Can FerrerBoda en Mas Can FerrerBoda en Mas Can FerrerBoda en Mas Can FerrerBoda en Mas Can FerrerBoda en Mas Can FerrerBoda en Mas Can Ferrer

No hay comentarios

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

You might also like